OSMANİYE / KADİRLİ - Yoğunoluk Ortaokulu

Milli Eğitim Bakanı Selçuk Velilere Videolu Mesaj Gönderdi.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, velilere gönderdiği videolu mesajda, "Eğitim bayrağının bir ucunu uzaktan eğitimle sizlere devrettik. Okullarımız açıldığında sizden tekrar teslim alacağız." ifadesini kullandı.

EVİ OKUL, ODALARIMIZI SINIF OLARAK DÜŞÜNMELİYİZ:

Çin'in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve dünya ülkelerinde etkili olan yeni tip korona virüsün Türkiye'de ölümlere neden olmasının ardından birçok alanda önlemler alındı. Yüz yüze eğitime verilen arada öğrencilerin zihin ve bedenlerini dinlendirirken bir yandan da ders çalışmayı ihmal etmemelerini gerekiyor.

"UZAKTAN EĞİTİM" BAKAN SELÇUK'UN VERDİĞİ DERSLE BAŞLADI.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, saat 09:00'da ilk ders için TRT EBA TV'nin 3 kanalı üzerinden önce velilere selendi. Bakan Selçuk, sürecin farklı bir deneyim olduğunu, ilk birkaç gün zorlanılsa da hep birlikte yönetileceğine inandığını söyledi.